Bezig met laden

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik betalen bij iCables.nl?
Je kunt middels iDeal, PayPal, Billink (achteraf betalen) en overboeking betalen. Belgische klanten kunnen daarnaast betalen met Bancontact/MisterCash en KBC/CBC Betaalknop. Mocht je met een creditcard willen betalen, dan is dat ook mogelijk. Je kiest dan voor de optie PayPal en vervolgens kun je later jouw creditcard gegevens invullen.

Mijn betaling is mislukt, wat moet ik doen?
Mocht jouw betaling mislukken dan kan dat meerdere oorzaken hebben. We raden je aan om contact met ons op te nemen via info@icables.nl. Wij zullen vervolgens uitzoeken wat er mis is gegaan en ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk alsnog de betaling kunt verrichten.

Waarom moet ik mijn betaling overmaken naar Incepta en niet naar iCables.nl?
iCables.nl is onderdeel van Incepta dat ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel Groningen onder nummer: 56997078.

Wanneer ontvang ik de door mij bestelde producten?
Indien je jouw bestelling op werkdagen vóór 17:00 uur hebt geplaatst en middels iDeal, Bancontact/MisterCash, PayPal of Billink (achteraf betalen) de betaling hebt voldaan, wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

Ik heb middels een overboeking betaald, wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Zodra wij je betaling hebben ontvangen, versturen wij je bestelling. Dit duurt gemiddeld zo’n 1-2 werkdagen bij een bankoverschrijving.

Wat zijn de verzendkosten bij iCables.nl?
iCables.nl biedt gratis verzending aan voor alle bestellingen die binnen Nederland afgeleverd dienen te worden. Wil je echter jouw bestelling verzekerd versturen dan zijn de kosten hiervoor €3,95. Voor verzendingen naar België, wordt €1,95 verzendkosten in rekening gebracht.

Door wie worden de door mij bestelde producten afgeleverd?
Wij versturen alle bestellingen via PostNL. Dit doen wij zodat wij zeker weten dat je bestelling met zorg wordt behandeld en zo spoedig mogelijk wordt afgeleverd.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling niet 1 werkdag na verzending heb ontvangen?
Wij vragen je nog een werkdag extra geduld te hebben. Het kan zijn dat PostNL problemen heeft met de bezorging. Mocht je na een werkdag nog niks hebben ontvangen dan kun je een mail onder vermelding van je bestelnummer sturen naar info@icables.nl.

Ik wil mijn bestelling graag terugsturen, wanneer kan dit?
Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijs mogelijk- in de originele staat en verpakking aan iCables.nl geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via: info@icables.nl.

Ik heb een defect product ontvangen, wat moet ik doen?
Alle producten die wij verkopen worden getest en voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Mocht het echter toch voorkomen dat een door jou ontvangen product defect is bij ontvangst, dan kunt u deze kosteloos retour sturen. iCables.nl zal dan direct na ontvangst een nieuw product toesturen. Om gebruik te maken van deze regeling kun je contact met ons opnemen via: info@icables.nl.

Hoe kan ik laten weten of ik tevreden ben met mijn producten?
Je kunt bij onze beoordelingspartner Kiyoh een beoordeling achterlaten. Dit helpt ons en toekomstige klanten om een beter beeld te krijgen van onze service. U vind de beoordelingspagina via de volgende link: https://www.kiyoh.nl/icables_nl/

Verstuurt iCables.nl ook producten naar België?
Ja, klanten uit België kunnen bij iCables.nl gewoon bestellen. Echter duurt het meestal wel iets langer voordat wij het geld ontvangen. Hierdoor kan het leveringsproces vertraagd worden. Verzending naar België kost €1,95. Voor Belgische klanten geldt daarnaast een iets langere levertermijn. Gemiddeld zullen bestellingen naar België binnen 1-3 werkdagen bij je worden afgeleverd.

Wat moet ik doen als mijn vraag er niet tussen staat?
Het kan natuurlijk voorkomen dat je een vraag hebt die hier niet tussen staat. Je kunt dan een mail sturen naar info@icables.nl met jouw vraag. Je ontvangt dan binnen 24 uur een reactie.