Bezig met laden

Betalen

Betalen kan bij iCables.nl gemakkelijk en veilig op verschillende manieren. Onze website is beveiligd middels een SSL certificaat (zie het slotje en https in de URL balk), zo zijn verstrekte gegevens altijd veilig. Daarnaast betaal je bij iCables.nl nooit transactiekosten. Hieronder vind je de beschikbare betaalmethoden.

iDEAL
Doormiddel van iDEAL kun je eenvoudig via je eigen bank betalen. Selecteer tijdens het afrekenen iDEAL en kies je eigen bank. Vervolgens kun je via de beveiligde omgeving van je bank de betaling voldoen.

PayPal
Bij ons kun je ook via PayPal en creditcard betalen. Selecteer hiervoor tijdens het afrekenen PayPal. Mocht je geen PayPal account hebben dan kun je vervolgens in de PayPal omgeving kiezen om je via creditcard af te rekenen.

Bankoverschrijving
Je kunt er voor kiezen om de betaling handmatig, middels een bankoverschrijving, naar ons over te maken. Onze betaalgegevens ontvang je in dat geval direct na het plaatsen van de bestelling.

Creditcard
Je kunt er daarnaast voor kiezen om de betaling via een creditcard te voldoen. Zowel Mastercard, Visa als American Express kaarten worden toegestaan.

Achteraf betalen via Billink
Het is ook mogelijk om achteraf voor je bestelling te betalen. Dit verloopt bij ons via Billink. Hieronder een korte uitleg hoe deze betaalmethode in zijn werk gaat.

Indien je kiest voor achteraf betalen ga je akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Met achteraf betalen ontvang je eerst het product en betaal je later (binnen 14 dagen) de factuur. Tijdens de beoordeling van je aanvraag worden de door jouw ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden van Billink doorgezonden naar Billink B.V., welke deze zal toetsten op kredietwaardigheid. In geval van goedkeuring is je bestelling geaccepteerd en kun je achteraf betalen op rekening. Je ontvangt vervolgens namens Billink B.V. de factuur. Billink B.V. is verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van je betaling.

 

Belgische betaaldiensten

Belgische klanten kunnen eenvoudig via de volgende diensten bij ons betalen:
Bancontact / MisterCash
KBC / CBC Betaalknop
Belfius Direct Net